Subsidiepot particuliere woningeigenaren leeg

Geplaatst op: 2 mei 2017 om 15:55 uur

Sinds 26 april 2017 is de subsidie energiebesparing eigen huis uitgeput. Het heeft voor eigenaar-bewoners van een eigen huis geen zin meer om een subsidieaanvraag in te dienen voor isolatiemaatregelen. Tot 26 april 2017 zijn er voldoende aanvragen ontvangen om het beschikbare budget uit te geven. 

Meer aanvragen dan budget

RVO.nl heeft meer aanvragen ontvangen dan er aan subsidiebudget is gepubliceerd. We houden er namelijk rekening mee dat er bij de behandeling ook nog subsidieaanvragen afvallen.

Behandeltermijn

De wettelijke termijn om een besluit te nemen over een ingediende aanvraag is 13 weken. RVO.nl zet extra capaciteit in om de aanvragen te verwerken. Zo hoopt RVO aanvragers snel duidelijkheid te geven. Uiterlijk eind juli wordt uitsluitsel gegeven over aanvragen die in april ontvangen zijn. Heeft u een aanvraag ingediend? U bepaalt zelf of u de maatregelen al uitvoert of toch eerst wacht of u een positieve of negatieve beschikking van de subsidie ontvangt. Uw ingediende aanvraag garandeert niet dat u daadwerkelijk subsidie ontvangt.

Vereniging van Eigenaren

Voor Vereniging van Eigenaren (VvE) is er een apart subsidiebudget waar nog voldoende budget is. VvE’s kunnen dus nog steeds aanvragen indienen.

 

Bron: RVO.nl

Neem contact met ons op

Telefoonnummer:
088 - 11 30 777
(bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 8:30 t/m 17:00)

E-mailadres:
info@energielokettubbergen.nl info@energieloketdinkelland.nl