Zaterdag 4 en 11 november Duurzame Huizen Route in Overijssel!

Geplaatst op: 2 november 2017 om 14:11 uur

Wilt u ook meer wooncomfort, een lagere energierekening en een steentje bijdragen aan een schone toekomst? Laat u dan inspireren door de ervaringsverhalen of bezoek een duurzaam huis tijdens een thematour of op zaterdag 4 en 11 november 2017 tijdens de Nationale Duurzame Huizen Route.

Thematours
Een thematour is een excursie met een groep van ca.10 personen waarbij 1 of 2 woningen rond een specifiek thema bezocht worden. Wil jij weten hoe je een monument verduurzaamt of weten hoe de balansventilatie werkt in een woning? Ga mee met een thematour! Zo leer je meer over een specifiek onderwerp, bijvoorbeeld een bepaald type huis of maatregel. Zo kun je goed voorbereid aan de slag met je eigen huis. 

Hoe werkt het?
De aftrap van de Duurzame Huizen Route vindt plaats bij de woning van familie Kriegsman in Ootmarsum. Gedeputeerde van Provincie Overijssel, Annemieke Traag, is hierbij aanwezig.

In het overzicht met thematours vind je alle georganiseerde en voorgestelde tours. Van de georganiseerde thematours is de datum al bekend en kun je je inschrijven om deel te nemen aan de tour. De voorgestelde thematours worden georganiseerd zodra er genoeg ‘vind-ik-leuks’ zijn. Heb je interesse in een voorgestelde thematour? Klik op de knop ‘vind-ik-leuk’. Bij voldoende interesse, proberen we de thematour daadwerkelijk te organiseren. Je ontvangt bericht zodra dat gelukt is.

Stel je huis open!
Heb jij je huis verduurzaamd, wil je graag kennis en ervaring delen en vind je het leuk om ook je huis open te stellen voor een groep van ongeveer ca. 10 geïnteresseerden? Stel je huis beschikbaar voor een thematour.

 

 

Neem contact met ons op

Telefoonnummer:
088 - 11 30 777
(bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 8:30 t/m 17:00)

E-mailadres:
info@energielokettubbergen.nl info@energieloketdinkelland.nl