Twentse Duurzaamheidsprijs 2015

Geplaatst op: 18 augustus 2015 om 16:32 uur

Regio Twente, het samenwerkingsverband van de 14 Twentse gemeenten, reikt een prijs uit aan het meest duurzame initiatief in de regio. De winnaar ontvangt een voucher van 5000 euro die kan worden gebruikt voor een duurzame activiteit of de doorontwikkeling van het project waarmee de prijs is gewonnen.

Gemeenten, bedrijven en particulieren zijn hiermee uitgedaagd tot het indienen van hun projecten. Bijvoorbeeld een bedrijfspand van biobased of gerecyclede materialen. Ook zelfvoorzienende woningen en duurzame bouwconcepten zijn welkom.

Voor wie is Twentse Duurzaamheidsprijs 2015?

Gemeenten, bedrijven en particulieren worden uitgedaagd hun duurzame projecten in te dienen. Hierbij kunt u denken aan bijvoorbeeld bedrijvenpanden en woningen van biobased of gerecyclede materialen, particuliere “Nul op de Meter” woningen, zelfvoorzienende panden en duurzame transformaties van gebouwen. Maar ook duurzame bouwconcepten zijn welkom. Duurzaamheid in de bouw is dus heel breed!

Iedereen mag stemmen

Alle ingediende projecten krijgen een plek op de website van Pioneering, is hèt platform voor vernieuwing in de bouw en stimuleert met deelnemers uit de hele branche in projecten duurzaamheid in de bouw. Er is een speciale pagina waar iedereen de projecten kan bekijken en vergelijken. Allerlei vormen van duurzaam bouwen in Twente komen hiermee goed in beeld en zullen anderen stimuleren om ook duurzaam te gaan renoveren of bouwen. Daarnaast is het traject ook te volgen op Facebook en Twitter.

De Twentse Duurzaamheidsprijs 2015 is een echte publieksprijs: iedereen kan en mag op haar of zijn favoriet stemmen. De drie genomineerden die uit deze stemming voortkomen dingen op 25 november tijdens de conferentie “Twente: Energie in de bestaande bouw” mee naar de Twentse Duurzaamheidsprijs 2015.

Prijsuitreiking 25 november

De conferentie “Twente: Energie in de bestaande bouw!”, wordt georganiseerd door de veertien Twentse gemeenten in samenwerking met Pioneering en provincie Overijssel. Tijdens deze bijeenkomst zullen de deelnemers de laatste stemmen toevoegen om daarna de winnaar te kunnen feliciteren met de Twentse Duurzaamheidsprijs 2015.

Inschrijven

Van 15 augustus tot 29 oktober 2015 kunt u uw project indienen. Het format, de spelregels en de voorwaarden voor aanmelden zijn te vinden op de website van Pioneering.

Neem contact met ons op

Telefoonnummer:
088 - 11 30 777
(bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 8:30 t/m 17:00)

E-mailadres:
info@energielokettubbergen.nl info@energieloketdinkelland.nl