5 maart duurzaamheidsbeurs in Albergen

Geplaatst op: 9 februari 2015 om 13:54 uur

Bedrijven en particulieren willen nu of in de toekomst investeren in duurzaamheid, zo ook in de gemeente Tubbergen. Een belangrijke reden om te investeren in duurzame producten zijn de vaste lasten die in de toekomst alleen maar zullen gaan stijgen, neem als voorbeeld de fossiele brandstoffen. Deze zijn niet onuitputtelijk en naar mate de schaarsheid toeneemt, zal de prijs ervan oplopen.

Beursavond met thema: 'Duurzaamheid in de gemeente Tubbergen'

"Vanuit de 3 P’s (People, Planet, Profit) is er zowel in de nieuwbouw als in de bestaande bouw nog veel te bereiken om duurzaam te kunnen besparen op onze energierekening en in de toekomst prettig te kunnen leven”, legt André Strijker namens EcoHeat Holland uit. Die organiseert, in samenwerking met de gemeente Tubbergen en een aantal bedrijven een duurzaamheidsavond, voor zowel de zakelijke markt als particulieren, om eenieder te informeren over de vele mogelijkheden. Te denken valt aan duurzaam bouwen, het keuren van de woning met energielabels en de mogelijkheden met subsidies en duurzame leningen. Dit alles onder één dak.

Programma duurzaamheidsavond

De duurzaamheidsavond bestaat uit 2 gedeeltes. Er is een beursvloer waar de duurzame bedrijven zich presenteren en de bezoekers graag willen informeren. Daarnaast zijn er een drietal sprekers die uitleg geven over duurzaam bouwen, labelen en subsidies. 

19:00 uur ‘Toepassingen van duurzame materialen in de bouw’ door Jules Lucas, mede-eigenaar van MET architecten'
20:00 uur ‘Energielabel besluit’ door G. Leemhuis van HR bouwKONsult
21:00 uur ‘Duurzame leningen en subsidies’ door de heer R. IJzebrink van Zienergie voor de  gemeente Tubbergen
22:00 uur Ondernemersborrel met hapjes

In het kort

De duurzaamheidsbeurs vindt plaats op donderdag 5 maart 2015 en is bij Zalencentrum Morshuis (Ootmarsumseweg 159 te Albergen). Aanvang is 19.00 uur en de toegang is gratis.

Neem contact met ons op

Telefoonnummer:
088 - 11 30 777
(bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 8:30 t/m 17:00)

E-mailadres:
info@energielokettubbergen.nl info@energieloketdinkelland.nl