Huis vol Energie.nl de website voor energiepioniers

Geplaatst op: 29 juli 2014 om 15:41 uur

Energieneutraal bouwen: hoe doe je dat eigenlijk? Wat komt daarbij kijken en wie heeft er ervaring mee?

Huis vol Energie.nl is een community platform voor particuliere woningeigenaren die de ambitie hebben hun huis energieneutraal te (ver-)bouwen. Dit online platform ondersteunt een groeiende groep mensen met energiezuinige ambities om elkaar te ontmoeten en ervaringen met elkaar te delen. Voor en door deze community van Energiepioniers worden onder andere bijeenkomsten, huisbezoeken en workshops georganiseerd.

Op Huis vol Energie.nl kunnen energiezuinige woningen bekeken worden, waarbij inzichtelijk gemaakt wordt welke energie gerelateerde maatregelen zijn toegepast. Er kunnen bovendien vragen worden gesteld aan communityleden (de Energiepioniers). Het Kennisplein is dé plek om andere Energiepioniers te ontmoeten en kennis te delen en vergaren over energieneutraal (ver)bouwen.
Op de nieuwspagina vind je interessant en actueel nieuws, gerelateerd aan het thema 'energieneutraal (ver)bouwen. Ook zullen we interessante events, beurzen en bv. workshops aankondigen in de agenda.

Bouw of verbouw je ook een energieneutraal huis?
Wil je ook je ervaringen delen of wil je in contact komen met mensen en informatie over hoe je jouw energieneutrale ambities waar kunt maken? Meld je dan hier aan en sluit je aan bij de community van Energiepioniers!

 

 

Bron: huisvolenergie.nl

Neem contact met ons op

Telefoonnummer:
088 - 11 30 777
(bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 8:30 t/m 17:00)

E-mailadres:
info@energielokettubbergen.nl info@energieloketdinkelland.nl