Energieverbruiksmanagers vergelijken

Geplaatst op: 15 mei 2014 om 16:41 uur

Een energieverbruiksmanager geeft inzicht in uw energieverbruik en kan u helpen met het besparen op uw energierekening. Maar welke energieverbruiksmanager past nu het best bij uw situatie?

Er komen, mede door de komst van de slimme meter, steeds meer nieuwe apparaten op de markt die inzicht geven in uw energieverbruik. Sommige van deze energieverbruiksmanagers tonen alleen elektriciteitsverbruik of gasverbruik, andere laten beiden zien. Dat kan per dag, week of maand zijn, of zelfs live. Via sommige energieverbruiksmanagers kunt u ook apparaten aan- en uitzetten. Grote verschillen zijn er in de manier waarop de verbruiksmanagers informatie tonen: een schermpje dat thuis aan de muur hangt of via een website waarop u moet inloggen. Ook de prijzen lopen uiteen.

Op de website www.energieverbruiksmanagers.nl kunt een energieverbruiksmanager vinden die ideaal is voor uw situatie. Om het voor u overzichtelijk te houden, ontwikkelde Milieu Centraal een onafhankelijke vergelijkingssite. Hierop kunt u de verschillende verbruiksmanagers handig met elkaar vergelijken en zo bepalen welke voor u geschikt is.

 

Neem contact met ons op

Telefoonnummer:
088 - 11 30 777
(bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 8:30 t/m 17:00)

E-mailadres:
info@energielokettubbergen.nl info@energieloketdinkelland.nl